Kim Kardashian korsett: korsetten för en getingmidja

Kim Kardashian, egentligen Kimberly Noel Kardashian, är en affärskvinna som är känd världen över för sin drömkropp.

Kim Kardashian är riktmärket för skönhet och mode. En daglig inspiration för många kvinnor. Hon inspirerar med sina underbara frisyrer och kropp. Så det är ingen överraskning att Kim Kardashian korsett är så populär bland kvinnor över hela världen.

Kim Kardashian-korsett: Korsetten för en smal midja

En korsett för kvinnor är ett plagg som bärs för att hålla och forma överkroppen till en önskad form, traditionellt en mindre midja eller bredare bröst, för estetiska eller medicinska ändamål (antingen under bärandet eller för en mer långvarig effekt), eller för att stödja brösten. Både män och kvinnor är kända för att bära korsett, även om det länge har varit en integrerad del av kvinnors garderober.

Sedan slutet av 1900-talet har modeindustrin lånat termen ”korsett” för att hänvisa till toppar som, i varierande grad, efterliknar utseendet hos traditionella korsetter utan att faktiskt ha dem. Medan dessa moderna korsetter och toppar ofta har snörning eller bening (och ibland efterliknar en historisk stil av korsetter) och vanligtvis är viktorianska eller vintage i stil, har de mycket lite gemensamt med traditionella korsetter när det gäller konstruktion.

Kim Kardashian bantningskorsett är därför en accessoar som hjälper dig att forma din figur. Buren över eller under dina kläder kommer den omedelbart att accentuera dina kurvor. Det kommer också att låta dig förlora några centimeter mage och ge dig utseendet på en supermodell.

Kim Kardashian-korsetten: hur fungerar den?

Kim Kardashians kropp, med sin smala, kurviga midja, har varit föremål för mycket bläck. Den unga kvinnan har alltid kritiserats för sina berömda skinkor, men också för sin midja, som inte alls är naturlig. Faktum är att hon ofta anklagas för att bära en korsett för att få den formen. Men det måste sägas att denna typ av plagg inte är nytt för mode och modevärlden. Faktum är att många artister har provat Kim Kardashians korsett för att uppnå den berömda timglasfiguren.

Kim Kardashians korsett är inte en magisk produkt, men den fungerar direkt på buken och höfterna. Genom att komprimera dessa områden hjälper det därför till att minska volymen. Resultatet är en tunnare midja, som blir mer välformad och feminin. Genom att bära Kim Kardashian-korsetten regelbundet kommer du att kunna bibehålla dessa resultat över tid.

Vilka är fördelarna med Kim Kardashian-korsetten?

Genom att bära Kim Kardashian-korsetten kommer du att kunna:

  • njuta av en omedelbar bantningseffekt;
  • återfå
    dina kurvor;
  • ha en platt mage;
  • bli av med
    fett på problemområden ;
  • bevara resultaten över tid ;
  • välja mellan flera olika modeller.

Kim Kardashian-korsett på Met-galan: en korsett i full längd för att sublimera figuren

Kim Kardashian-korsett: hennes bantningskorsett för att få en getingmidja

Vogue/YouTube och Karwai Tang/Getty Images

Den 6 maj 2019 deltog Kim Kardashian i den årliga Met Gala i New York. Stjärnan satte all strålkastare på sig själv för denna kväll tillägnad mode och presenterade en outfit som var både vågad och extravagant. Men det som var mest slående var att hon bar en korsett under sin klänning! Denna korsett var speciellt utformad för att smala hennes midja och ge henne en getingmidjaeffekt och öka hennes höfter.

Det är inte första gången Kim Kardashian har på sig en korsett. År 2014 bar hon en under en annan satinklänning till ett annat evenemang. Vid den tiden hade hennes midja ännu inte bantats ner. År 2016 bar hon också en korsett under en röd klänning, som också bantade midjan.

I år är det tredje gången som Kim Kardashian har använt en korsett under sin klänning för att banta midjan. För detta tillfälle ville stjärnan visa upp en outfit som var ännu mer extravagant än vanligt. Hennes outfit refererar till Thierry Muglers kreationer från 90-talet och början av 2000-talet.

Syftet med korsetten är enkelt: den hjälper dig att gå ner i vikt enkelt genom att omforma din kropp. Din midja blir omedelbart smalare, vilket ger dig ett smalare utseende. Du kan enkelt bli av med dina kärlekshandtag och ditt bukfett med detta plagg. Dessutom förstärks
dina bröst för ett mer feminint utseende.

Kims syster Khloé Kardashian avslöjade att Kim har burit denna korsett i flera månader som en del av ett ”midjeträningsprogram”. Det är inget nytt, många stjärnor har redan använt små eller stora korsetter för att ge dem en timglasform.

Kim Kardashian-korsett: hennes korsett efter födseln för att komma i form igen

Kim Kardashians svarta korsett-topp

Kim Kardashian Splash News Online

En korsett för att komma tillbaka i form efter förlossningen, det är den nya trenden Kim Kardashian har tagit tillbaka till oss från USA.

Enligt olika källor kan detta vara hemligheten till Kim Kardashians ”återhämtning” från att ta över sin kropp direkt efter förlossningen.
Men vad är detta för accessoar och hur fungerar den?

Korsetten är ett plagg som stramar åt midjan, tonar buken och förbättrar kroppshållningen. Den så kallade ”korsetten” är inget annat än en behå med höga klackar, som har utformats speciellt för att hjälpa mammor att komma tillbaka till sin gamla fysik och ge dem lite extra hjälp i post-partum återhämtning.

Kim Kardashian är inte den enda som har använt en post-delivery corset för att komma tillbaka i form. Hennes syster Kourtney har faktiskt också använt detta viktiga tillbehör.

Reality TV-stjärnan och entreprenören Kourtney Kardashian har delat med sig av hemligheten om hur hon lyckades gå ner i vikt efter att ha fött barn.
Det är inte en mirakeldiet eller en ny träningsrutin, utan något som kommer att överraska många: en postpartumkorsett.

Kourtney Kardashian använde en korsett i två månader efter att ha fött sin son i december. I en intervju med den amerikanska TV-presentatören Ellen DeGeneres webbplats förklarade Kardashian att det stretchiga plagget hjälper hennes magmuskler att återgå till sin rätta plats och också förbättrar hennes hållning.

→ Klicka här för att köpa Kim Kardashians korsett-topp

Kim Kardashian och hennes sexiga och eleganta korsett

Kim Kardashian sexig korsett

Det är ingen hemlighet att Kim Kardashian är ett fan av underkläder, men den här gången tar
hon det upp ett snäpp.

Reality-TV-stjärnan bär här en spetskorsett med tunna remmar. Korsetten avslöjar delikat hennes bröst och framhäver hennes midja.

Looken kompletteras med byxor med hög midja i samma färg med en satineffekt för att ge mer elegans till outfiten.

Kim Kardashian är inte den första kändisen som bär denna typ av underkläder som ytterkläder. Bella Hadid och Jennifer Lopez har tidigare setts bära behåar som toppar med blazers eller kappor.

→ Klicka här för att köpa Kim Kardashians snygga korsett

Kim Kardashians korsettbälte

Kim Kardashian korsettbälte

korsettbältet är det nya måste-hava för alla kvinnor. Det är faktiskt ett retrotillbehör som har varit mycket trendigt under de senaste säsongerna. Korsettbältet är inspirerat av 1800-talets underkläder, detta tillbehör gör att du kan definiera din midja med sofistikering.

Kim Kardashian bär ett korsettbälte som markerar hennes kurvor och i synnerhet hennes midja. Korsettbältet är lagrat över en tjock jumper för att ge en glamorös touch till hennes vinterdräkt.

Kim Kardashians korsettbälte kan bäras på ett antal sätt, både över och under kläder. Du kan bära det över en skjorta eller blus över dina byxor eller kjol. Det gör att du kan markera din midja samtidigt som du lägger till enoriginell touch till din outfit.

Kim Kardashian bär en midjesnörande korsett för en timglasfigur

Kim Kardashian midjesnörande korsett

Kim Kardashian har gjort många trendiga korsett-outfits som gör henne till en kvinna med den perfekta getingmidjan. Så är
fallet med denna midjekorsett som bärs som en topp över den överdimensionerade t-shirten, som hon tydligt har valt för komfort.

Kim Kardashian har därför valt en mer avslappnad outfit, men en som fortfarande är snygg. Detta korsettbälte framhäver hennes bröst för att ge henne ett generöst resultat. Samtidigt framhäver det hennes smala midja genom att skapa en timglasform med sitt svarta tyg. Huvudet på detta bälte framhäver hennes getingmidja. Den svarta färgen ger henne en chic look!

Keeping Up With The Kardashians-stjärnan bär denna korsett dag och natt eftersom hon älskar effekten den har på hennes getingmidja.
Hon bär den ofta under sina kläder eller över dem, som på det här fotot.

→ Klicka här för att köpa Kim Kardashians midjekort korsett

Kardashian-systrarnas korsetter

Kylie Jenners korsettklänning

Kylie Jenners korsettklänning

Kroppen är en viktig del av en kvinnas garderob och gör ofta skillnaden mellan en bra och en dålig look. Till exempel bär vi korsetten för att smala vår figur medan vi klär oss sexiga och eleganta. Korsetten är också mycket populär bland kvinnor eftersom den passar till många outfits som jeans, kjolar eller shorts.

Kylie Jenner bär en ecru-färgad korsettklänning. Denna korsettklänning avslöjar en vacker urringning samtidigt som den framhäver volymen på hennes byst. Korsettklänningen framhäver Kylies smala midja. När det gäller transparensen lägger det till en sensuell touch till denna glamorösa klänning.

→ Klicka här för att köpa din korsettklänning

Khloé Kardashians toppkorsett


Korsett sexig push up Khloé Kardashian

Korsetten är det mest kända underklädesplagget. Det är ett underplagg som har burits av kvinnor i århundraden och anpassar sig till olika silhuetter. Korsetten är en allierad för att sublimera dina kurvor och förbättra din feminina figur. Det ger en sexig touch till din look såväl som massor av stil.

På det
här fotot bär stjärnan en rosa axelbandslös korsett-topp. Den visar upp hennes byst samtidigt som den ger en push-up-effekt som korsettfans är ute efter. Dessutom ger remmarna en touch av sensualitet till outfiten.

Khloé Kardashian är ett stort fan av korsetter och har burit dem vid flera tillfällen. Här har vi valt ut den korsett som ger dig ett trendigt och sensuellt utseende.

→ Klicka här för att köpa Khloé Kardashians korsett topp

Kardashian-systrarnas bantningskorsett

Kardashian-systrarnas bantningshemlighet

Systrarna Kardashian bär en bantningskorsett för att banta sin midja. Denna svettkorsett bärs under deras gympass för att accentuera korsettens effekter. Genom att bära denna korsett har Kardashian systrarna gått ner i storlek och avslöjar nu sin hemlighet till att ha en getingmidja!!!

svetskorsetten är ett mycket bekvämt plagg som låter dig anpassa det till din morfologi tack vare dess snören på framsidan.

träningsbälte komprimerar din buk för att bränna fett som lagras i detta område, vilket gör det lättare för dig att förlora bukfett och bli av med celluliter snabbare än med traditionella viktminskningsmetoder (diet eller sport).

Om du vill följa i fotspåren av Kim, Khloé, Kourtney Kardashian och Kylie Jenner, oroa dig inte, denna bantningskorsett är gjord för dig! Kim Kardashian bantningskorsett finns i en rad olika storlekar och anpassar sig till din kroppsform så att du kan återskapa dina favoritstjärnors sportiga look.

→ Klicka här för att köpa din bantningskorsett

Var kan man köpa en Kim Kardashian-korsett?

Systrarna Kardashian älskar att bära korsetter, och vår butik erbjuder både korsettstilar, i form av korsettoppar ellerkorsettklänningar, för att matcha alla dina outfits.

Upptäck våra olika korsettmodeller för kvinnor: klassisk, elegant eller sexig, denna modeaccessoar kommer att ge dina outfits en viss stil. Från den enklaste modellen till den mest sofistikerade, du är bortskämd med val när det gäller att komplettera din outfit med en korsett.

Om du letar efter en korsettopp, välj en axelbandslös modell. Denna typ av korsett kommer att vara lättare att bära med dina outfits. En axelbandslös korsett är mer lämplig om du vill bära den som underkläder.

Om du letar efter en korsett som stöder bysten och slimmar midjan, välj en push-up-modell. Denna typ av korsett är perfekt om du vill skapa ett intryck av kurvor och femininitet.

Korsetter är idealiska modeaccessoarer. De kan bäras med alla typer av outfits: korta eller långa klänningar, kjolar, byxor etc. Svart spetskorsett är en av våra bästsäljare och kan matchas med alla typer av plagg i din garderob. Oavsett din stil (avslappnad, chic eller rockig) har vi något för dig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *